Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Genel amacı insanoğluın binayı pert görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak hileır.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal yangın kapısı zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine bina katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince ciğermimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna destelı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart kapılara bakarak elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yıprak kuruluşlarda ve yangın merdiveni düzı az olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Panik amerikan bar sebebiyle bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page