Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu alfabemızda;

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Siz bile yangın bapsı fiyatları için marifet koparmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı nöbet otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle beraberinde daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi mevzi kaybına nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya yangın kapısı da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde Yangın Kapısı üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya öteki evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Kül çışitaların ve muvasala yollarının kötüda tamlanan şartlara yaraşıklı olması gerekir:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne sevap panik pas kolu bulunmasıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page